Luba Uitzendbureau

Allround logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als allround logistiek medewerker ga je aan de slag in het magazijn waar je verantwoordelijk bent voor verschillende werkzaamheden. Zo zal jij je bezig houden met laad en los werkzaamheden door middel van een heftruck en wordt je ingezet op de sprinter voor transport. Je houdt toezicht op de belading en ladingzekering van vrachten die aankomen en vertrekken, dit doe je volgens vastgestelde procedures en richtlijnen. Daarnaast informeer jij over de status van de planning van lopende transportopdrachten maar ook over de ladinggegevens (afmetingen, gewichten etc.) en zal jij de beschikbaarheid controleren van de verhuur/verkoop containers en zet deze klaar voor transport. Ook is er een mogelijkheid om op de vrachtwagen ingezet te worden. Hierbij is het dus belangrijk dat je beschikt over een Rijbewijs BE en C. Je werkt veilig, houdt je werkomgeving netjes en rapporteert bij beschadigingen aan materiaal aan de manager. Je werkt in een zelfstandige functie in wisseldiensten volgens een vast schema en zal ook in het weekend worden ingezet.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal bedrijf in de logistiek die alles kan transporteren, van gevaarlijke goederen tot uitzonderlijk transport. Het is een groot bedrijf met meerdere vestigingen door de hele wereld. Dit maakt dat er veel mogelijkheden zijn in het bedrijf voor groei. Zo kun je diverse trainingen en cursussen volgen om jezelf elke dag een beetje beter te maken. Dit bedrijf is erg betrokken richting zijn personeel en houdt oog voor iedere werknemer.
Je komt te werken met gezellige collega's die allemaal streven naar het zelfde resultaat : Het transport zo goed, snel en veilig mogelijk laten verlopen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau