Luba Uitzendbureau

Aanmelder planten

Details van de functie

Logo Over de functie

De bloemen en plantenbranche is altijd in beweging! Elke dag komen duizenden bestellingen van bloemen, planten en/of accessoires binnen. Deze orders worden verwerkt vanuit diverse afdelingen en ingedeeld per productgroep en logistiek proces. Jouw werkplek is op de afdeling planten. Op het moment dat een nieuwe partij planten is binnengekomen ga jij deze verwerken. Je meldt de partij aan in het computersysteem. Werken met een nieuw programma is voor jou geen probleem. Met een paar dagen heb je het systeem eigen gemaakt. Vervolgens controleer je de producten op kwaliteit en afwijkingen in aantallen. Nauwkeurig werken en oog voor detail is hierin een must. Kloppen de gegevens of de kwaliteit niet? Dan mee je direct contact op met inkopers en kwekers. Is de keuring doorlopen dan print je de stickers van de klanten waarvoor je bestelling bestemd is en zet je de partij door naar de juiste afdeling. Zijn alle partijen aangemeld? Dan ga je helpen op de afdeling en draai je mee met de reguliere werkzaamheden. Denk hierbij aan het bouwen van de karren, verzamelen van de orders, stickeren van de producten, etc. Belangrijk bij deze functie is dat je goed kan samenwerken en nauwkeurig te werk gaat.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een veelzijdig bedrijf, dat continu in ontwikkeling is. De organisatie is een van de grootste spelers op de bloemenveiling. Ze werken samen met groothandelaren, kwekers en bloemisten op internationaal niveau. Je komt te werken in een leuk team met hardwerkende collega's. Openheid, korte lijnen, verantwoordelijkheden die laag in de organisatie worden gelegd en een no-nonsense mentaliteit is wat zij van jou verwachten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau