Luba Uitzendbureau

Technisch productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Purmerend
22 oktober 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als allround technisch medewerker bij dit innovatieve bedrijf, ga jij je bezig houden met het maken van composiet mallen. Jij ondersteunt de polyesterverwerker in zijn werkzaamheden. Denk hierbij aan het vormen van polyester producten met diverse mallen en het maken van putliners die zij toepassen bij het renoveren van rioolputten.

Hiernaast ga jij je bezig houden met reparaties op de werkplaats. Is bijvoorbeeld de accutol stuk? Jij weet deze te maken! Storing in de motor van de werkbus? Jij zoekt uit waar het aan ligt. Zoals je kunt lezen is dit een afwisselende combifunctie met iedere dag een nieuwe uitdaging. Het is belangrijk dat je oog voor detail hebt en je verantwoordelijk voelt voor een goed eindresultaat. Omdat je met verschillende chemicaliŽn en machines werkt, is het in deze functie heel belangrijk dat de veiligheidsprotocollen in acht worden genomen en dat je dus bewust en veilig je werkzaamheden uitvoert. Je biedt ondersteuning bij de ontwikkeling van nieuwe producten en de nieuwste technische toepassingen.

Over het bedrijf

Jouw werkgever is in 1958 als familiebedrijf opgericht. Het produceren van composiet producten is de core business. Je komt te werken in de werkplaats in Purmerend, goed te bereiken vanaf Hoorn, Amsterdam en Zaandam. Je komt in een leuk, enthousiast team te werken die altijd bezig zijn met ontwikkeling. In het werk wordt je uitgedaagd en iedere vrijdagmiddag hebben jullie een gezellige borrel met het hele team.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau