WerkTalent

Procesoperator 5 ploegen

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Je komt te werken bij Kerry IngrediŽnts in Tilburg waarbij je lekkere voedingsmiddelen gaat produceren. Deze producten kom je uiteindelijk in veel schappen van de supermarkt tegen! Het is een organisatie welke meerdere productielocaties in de wereld heeft.

Functieomschrijving

Als procesoperator bij Kerry ga je het fabricageproces bewaken door het bedienen van computergestuurde installaties. Samen met een team aan collega's, streef je er naar om de geplande productie in de gewenste kwaliteit te realiseren. Dit doe je door de machines op de juiste manier af te stellen, bij te sturen en door het proces eventueel te verbeteren. Ook zal je kleine storingen gaan verhelpen en verricht je klein onderhoud. Je komt te werken in een 5-ploegendienst systeem.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit.

- Instellen, afstellen en ombouwen van productielijnen.
- Uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles.
- Lokaliseren en oplossen van storingen.
- Schoonmaak werkzaamheden.
- Inpakwerkzaamheden

Functie-eisen
Heb je enkele jaren ervaring als procesoperator? Ben je zoek naar een baan voor de langere termijn bij een bedrijf waar je kan groeien in functie en salaris? Kan jij niet stilzitten en wil je graag lekker doorwerken?

- Woonachtig in de omgeving Tilburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven of Waalwijk
- Enkele jaren ervaring als procesoperator (bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie)
- Bereidheid om in 5 ploegen te werken.
- Kennis van HACCP
- Je bent op zoek naar een baan voor de langere termijn.
- Je beschikt over een goede mentaliteit, bent flexibel en leergierig.

Sollicitatieprocedure
Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel/mail je even naar [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail] voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt en die je gaandeweg nog hebt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent