Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Zuid-Holland
Sassenheim
22 oktober 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek medewerker bij dit bedrijf bestaan je werkzaamheden uit het laden en lossen van de vrachtwagens. Dit gebeurt met de heftruck. De producten die je laadt en lost, dien je ook administratief te verwerken in de computer. Het is van belang dat dit secuur gebeurt. Wanneer de vrachtwagen is gelost en dit administratief is verwerkt, vul je de stellingen bij met de reachtruck.

Over het bedrijf

Binnen dit bedrijf heerst een informele sfeer. Werknemers werken al jaren bij dit bedrijf en dat doen ze niet zomaar. Het is namelijk een erg gezellig en collegiale club mensen bij elkaar. Met elkaar werk je aan de bouw en verkoop van een technisch product.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau