Consolid

Transportplanner Export Duitsland

Details van de functie

Logo Als Expediteur richt jij je voornamelijk op de export van Nederland naar Duitsland en sta je iedere dag weer voor nieuwe uitdagingen. Zo stel je ritten samen, bent bezig met het in de markt zetten van ladingen, het opvolgen van de koeltransporten, het beantwoorden van vragen van vervoerders en/of chauffeurs. Jij bent verantwoordelijk voor een efficiŽnte en correcte afhandeling van de transportopdrachten voor onze klanten en zorgt ervoor dat de kwaliteit van de producten tijdens het transport gewaarborgd blijft. Je let hierbij op de temperatuur, de hoeveelheid pallets die er geladen kunnen worden en je vindt het een uitdaging om zendingen te combineren zodat een auto optimaal is geladen (soms ook terug-vrachten). Door jouw handelsgeest en ervaring weet jij goed hoe het in- en verkoop proces werkt en bent daarbij prijsbewust. Voor een stuk administratie draai jij ook je hand niet om: je zorgt voor een correcte registratie van charter- en ritgegevens en volgt ook de e-mailbox op.

Iedere dag ben je veel in contact met klanten, andere vestigingen binnen de STEF Groep of met charters. Je volgt de directe ritten en geeft statusmeldingen door aan andere afdelingen indien deze niet via ons eigen netwerk / wagenpark worden uitgevoerd. Samen met je collega?s zorg je dat er een optimale inzet komt van onze eigen chauffeurs en verdeling van charters waar je een eigen netwerk in opbouwt.

Je komt te werken in een jonge, groeiende, internationale organisatie met een collegiale en informele werksfeer waar ruimte is voor jouw eigen inbreng en ideeŽn!

Arbeidsvoorwaarden
  • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, op basis van TLN cao beroepsgoederenvervoer
  • Een afwisselende fulltime functie met veel ruimte voor eigen ontwikkeling, inbreng en verantwoordelijkheid
  • Werken bij een jonge, dynamische, internationale logistieke dienstverlener
  • Een informele werksfeer, professionele organisatie en gemotiveerde collega?s
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid