Santé Partners

Begeleider Thuis fulltime - Rivierenland

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Gelderland
Zaltbommel
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een baan waarin je veel betekent voor mensen? Een baan waarin je intensieve, tijdelijke, praktische en psychosociale hulp aan huis biedt aan alle leeftijden? Een gevarieerde baan waarin je individualistisch te werk gaat en de regie hebt over je eigen caseload, maar ook veel kunt sparren met en leren van bevlogen collega's? Kom dan werken als thuisbegeleider bij Santé Partners in Rivierenland en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Begeleider Thuis fulltime

– Rivierenland
32 tot 36 uur per week, ter vervanging van ziekte met uitzicht op perspectief

Een baan als begeleider thuis…
is intensief, mooi en waardevol. Je helpt mensen van alle leeftijden hun leven weer op de rit te krijgen en weer grip te krijgen op hun leven, waardoor problemen verminderen of erger wordt voorkomen. Kenmerkend voor thuisbegeleiding is dat problemen integraal worden aangepakt. Thuisbegeleiding levert maatwerk en werkt samen met de cliënt en zijn netwerk aan oplossingen om de zelfredzaamheid te vergroten en gedragsverandering te bewerkstelligen, om zodoende participatie in de samenleving te versterken. Een begeleider thuis heeft een veelzijdig beroep. Je biedt een luisterend oor, begeleidt bij een verslavings-, psychisch of psychosociaal probleem of een opvoedingsvraagstuk. Voor elke cliënt geldt een ander plan van aanpak en benadering. Hierdoor wordt van jou als begeleider thuis veel gevraagd. Het plan van aanpak stel jij samen op met de hulpverlening en netwerk van de cliënt. Uitwisseling vindt plaats via een digitaal zorgsysteem.
Het team Begeleiding Thuis is een enthousiast en collegiaal en gemêleerd team dat goed op elkaar is ingespeeld. Het team bestaat uit een aantal nieuwe collega's en een aantal collega's die al langer in dienst zijn. Er wordt aanspraak gemaakt op je zelfstandigheid deskundigheid en besluitvaardigheid. Ondanks dat we individueel werken kunnen we altijd op elkaar terugvallen voor advies en informatie maar ook om leuke zaken te delen. Om met elkaar in contact te blijven hebben we een tweewekelijks werkoverleg en zijn we gekoppeld aan elkaar. Dit betekent dat er altijd een collega is die vervangt bij ziekte of afwezigheid. Twee keer per jaar organiseren we iets leuks met elkaar, omdat we het belangrijk vinden naast ons werk ook oog voor elkaar te houden. Dit is vaak een nieuwjaarsborrel en een infomeel samenzijn voor de zomervakantie. Geheel vrijblijvend proberen we de teamgeest op peil te houden.

Wat wij jou bieden?
Deze functie is ter vervanging van ziekte, waarbij we later graag samen met jou kijken naar een duurzame oplossing. Een baan met perspectief. Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 40 (cao VVT) waar je minimaal €2.068,- en maximaal €3.060,- bruto per maand ontvangt op basis van 36 uur. We bieden je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:• een laptop en telefoon zodat je flexibel kunt werken
• een goede reiskostenregeling
• pensioenopbouw
• een eindejaarsuitkering van 8,33%
• ruim zes weken vakantie
• en 8% vakantiegeld wat je elk jaar in mei ontvangt

Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, waaronder via GoodHabitz. Een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van trainingen. Wil je graag je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden? Het kan hier allemaal! Wij investeren in mensen, dus ook in jou!Jij bent iemand met inlevingsvermogen, je bent communicatief-en sociaalvaardig en flexibel. Het is belangrijk om mee te bewegen met de cliënt, maar jouw doel altijd voor ogen te houden.• Je hebt een SPW, MMZ of MWD diploma, of je hebt een afgeronde studie SPH, SPV.
• Je hebt ervaring met het begeleiden bij psychosociale en psychiatrische problematiek, complexe opvoedings- en gezinsproblemen, multi-probleem situaties achter de voordeur.
• Je kunt goed zelfstandig werken; maar ook samenwerken met andere hulpverleners.
• Je bent iemand die methodisch en planmatig kan werken, doel- en oplossingsgericht.
• Je bent creatief, gestructureerd en verstaat de kunst van converseren, actief luisteren.
• Je bent digitaal vaardig.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Informatie en solliciteren
Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan met impact? Dan is een baan als begeleider thuis wellicht iets voor jou. Solliciteer via de 'direct solliciteren button'. Voor meer informatie neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of met recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen we niet direct op? Stuur ons een app of mail ons via [stuur een e-mail] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Aagje van der Vossen, gebiedsmanager [klik hier voor het telefoonnummer] .Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in vrijheid…

Binnen Santé Partners vinden wij vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbinding belangrijk. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je je verder kunt ontwikkelen. En dat binnen een sterk merk in de zorg.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners