Luba Uitzendbureau

Medewerker inpakker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als inpakker werk je op de afdeling filet americain en zorg jij ervoor dat de filet wordt ingepakt. Je werk met diverse voedselproducten, die zijn samengevoegd tot filet americain, wat vervolgens in de juiste verpakking terecht moet komen. De verpakkingen worden allemaal opgestapeld en vervolgens door jou en jouw collega's in dozen gedaan. Zodra de dozen vol zitten zijn ze klaar om naar de expeditie gestuurd te worden omdat ze gereed zijn voor verzending!

Voor deze functie zijn we op zoek naar parttime en fulltime medewerkers. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en de starttijden zijn tussen 7:00, 8:00 en 9:00 uur.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige opdrachtgever heeft verschillende afdelingen in de productie. De productieruimte is koud, maar daar kleed je je uiteraard goed op. Daarnaast kom je te werken in een grote en schone productieruimte, waar elke afdeling zijn eigen ruimte heeft. Jij kiest in overleg met het bedrijf waar jij goed bij past. Je kan terecht op de afdelingen inpak (filet), mengen (filet), snijzaal (/slager en opgooier), kruidenruimte, likkepot, fricandeau, sauzen, schoonmaak, stickeren, vacuŁmmeren en grillworst, worstmakerij. Er worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd op elke afdeling en ook zijn er verschillende werktijden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau