Luba Uitzendbureau

Voorman/vrouw

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Heemstede
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als voorman/vrouw ben jij het eerste aanspreekpunt voor jouw gemÍleerde team. Je overlegt regelmatig met de productieleiders en stuurt de medewerkers aan. Je zorgt er eigenlijk met name voor dat de productieprocessen op de juiste manier worden uitgevoerd. Uiteraard werk jij waar nodig mee. Er zijn verschillende afdelingen, namelijk het vuilgoed en de schone was. Op deze afdelingen wordt de was worden gesorteerd, gevouwen, gestoomd en weer ingepakt. De chauffeurs bezorgen de schone was vervolgens weer bij de klanten. De wasserette doet de was van wel 70 tot 80 verzorgingstehuizen!

Deze rol is mooie kans als jij graag wat meer uitdaging zoekt!

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een eeuwenoud familiebedrijf. Er heerst hier een echte familiecultuur, medewerkers werken hier vaak voor lange tijd met veel plezier. Het is team is een gemÍleerd gezelschap, die elkaar helpen en ondersteunen. Een goede werfsfeer en werk omgeving staan bij deze werkgever centraal! De slogan van dit bedrijf is niet voor niets: Voel je thuis! Zo is onlangs de kantine volledig gerenoveerd, met grote houten eettafels en fijne stoelen waar je uitkijkt op natuur. Door de grote mate van saamhorigheid moet jij wel een echte teamspeler zijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau