Luba Uitzendbureau

Commercieel Recruiter

  • Vacature
  • Noord-Holland
Alkmaar
22 oktober 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Recruiter krijg jij de vrijheid en verantwoordelijkheid om binnen het 360 graden principe de talent - als de klantenkant te bedienen. Jij realiseert instroom op parttime en fulltime functies en/of koppelt het talent aan een passende klant.
Je doet aan werving en selecteren, benaderen van prospects, onderhoudt klantrelaties, sollicitatiegesprekken voeren, begeleiden en coachen, onderhouden van social media kanalen en uiteraard denk jij mee in de organisatie!
Jij weet kwaliteit te spotten en de ruwe diamanten eruit te pikken! Kermwaarden waarin jij jezelf herkend zijn; Passie, doelgericht zijn, ontwikkeling, waarde toevoegen en leiderschap.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de specialist op het gebied van field marketing en sales. Zij werken met grote merken als Sony, Playstation, Bjorn Borg, Nespresso en Red Bull. Ze vergroten en stimuleren de verkoop en de zichtbaarheid van deze merken.
Daarnaast is het instituut gespecialiseerd in de ontwikkeling van sales talent.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau