Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een bedrijf in de beautybranche zoeken wij naar een secuur werkende logistiek medewerker tot februari. Je komt te werken binnen een gezellig team en een dynamische werksfeer. Als logistiek medewerker bij dit bedrijf hou je je bezig met het inpakken van winkelorders, de webshoporders en B2B-orders. Ook verwerk je alle binnenkomende goederen, denk aan leveringen of retouren. Je doet dit door middel van onder andere handscanners en pakbonnen. De producten die je inpakt zijn vaak erg kwetsbaar en kostbaar. Je kunt tussen de vaste werkzaamheden ook worden ingezet voor alle overige voorkomende werkzaamheden, denk aan het wegbrengen van bestellingen naar de winkels.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een bedrijf gespecialiseerd in uitzonderlijke beautyproducten, waaronder parfums en make-up. Ze staan voor het verhaal achter de producten, dit maakt het bedrijf exclusief. De mensen die werken bij dit bedrijf zijn gepassioneerd over hun vak, zijn trots op de merken die zij verkopen en delen dit graag met hun klanten. Zij staan ervoor de beste service aan hun klanten te verlenen, zij willen dat mensen blij zijn met hun aankoop en met het advies dat wordt gegeven. Ze hebben een aantal fysieke winkels in Nederland, BelgiŽ en Zuid-Afrika.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau