Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker werk je in het warehouse en help je mee met alle werkzaamheden die hier voorkomen. Je kijkt artikelen die binnenkomen na, slaat ze op in het magazijn en vult hun plek in het computersysteem aan. Orders die vertrekken, bereid jij voor: je verzamelt de artikelen, pakt ze in en helpt met laden en lossen. Soms rij je daarvoor met een heftruck of reachtruck.

Je werkt zowel overdag als s? avonds (minimaal 2 avonden per week) en in ieder geval om de week op zaterdagochtend. De dagdiensten zijn van 8:00 tot 17:00 uur. Overwerk tot bijvoorbeeld 17:30 a 18:00 uur is mogelijk. De verschoven diensten zijn van 13:00 uur tot 22:00 / 23:00 uur waarbij deze persoon als Rangeerder (aan en van het dok zetten van opleggers) werkzaam is. De eindtijd is variabel tot wanneer het werk klaar is. Op vrijdagavond wordt niet gewerkt, maar op zaterdagochtend wordt wl gewerkt, deze tijden zijn van 7:00/8:00 tot 12:00/13:00 uur. Feitelijk zal je dus 2 dagdiensten en 2 verschoven diensten draaien en (om de week) op zaterdagochtend werkzaam zijn.

Over het bedrijf

Dit transportbedrijf heeft ruim 90 jaar ervaring met transport over de weg en het water. Ze zijn werkzaam in Nederland, Belgi, Luxemburg, Noord-Frankrijk en Duitsland. Ze zijn in het bezit van een groot modern magazijn, waarin ze opslag van goederen verzorgen. Daarnaast hebben ze een speciale afdelingen die assemblage en voorraadbeheer doet voor de groente-, fruit- en bakkerijsector in Nederland.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau