Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Zoetermeer
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit internationale bedrijf is per direct op zoek naar een assemblage medewerker om het productieteam te komen versterken. Je team bestaat uit vier personen: de supervisor, twee andere assemblagemedewerkers, en een warehouse medewerker. Ben je gemotiveerd en voel je je verantwoordelijk om altijd de beste kwaliteit te leveren? Dan is dit jouw functie. Je komt te werken met veiligheidsproducten, waar schipmedewerkers elke dag op kunnen vertrouwen. Interesse? Lees dan verder!

Je komt in deze functie te werken met kleine onderdelen, die samen het eindproduct maken. Omdat je met kleine onderdelen zal werken, is het belangrijk dat je precies kan werken. Denk hierbij aan kleine schroefjes, maar ook aan het solderen van kleine onderdelen op de printplaat. Welke producten je in elkaar moet zetten, is natuurlijk afhankelijk van de orders die worden geplaatst. Daarom zal je dagelijks nauw contact hebben met de sales afdeling, maar ook zorg je voor een goede communicatie met inkoop. Dit gaat zowel in het Nederlands als in het Engels, omdat de voertaal binnen dit bedrijf Engels is. Daarom is het belangrijk dat je je goed verstaanbaar kan maken in het Engels.
Los van het hele precieze assemblagewerk, zal je ook aan de slag gaan met een stukje kwaliteit. Omdat het bedrijf ISO 9001 gecertificeerd is, worden de producten volgens een strikt proces gemaakt en is het ook belangrijk dat de gemaakte producten worden getest. Dit is iets waar jij ook mee aan de slag gaat en waarin er van je wordt verwacht dat je eventuele afwijkingen meteen doorgeeft.
Maar wat zijn de vereisten voor deze functie? Naast ervaring met solderen van kleine onderdelen, is het ook belangrijk dat je enigszins kennis hebt van elektronica. Dit kan zijn middels een opleiding, maar kan ook opgedane werkervaring in een soortgelijke functie zijn.

Kortom, een assemblagefunctie bij een internationaal bedrijf met veel verantwoordelijkheden! Heb je ervaring met elektronica, kan je nauwkeurig werken en ben je gemotiveerd om bij te dragen aan de veiligheid van werkende mensen? Solliciteer dan direct!

Over het bedrijf

Dit internationale bedrijf is wereldleider op het gebied van maritieme veiligheidsoplossingen, die bijdragen aan de veiligheid op zee. Zij zijn gespecialiseerd in IT en elektronische apparatuur voor de maritieme sector en zijn een grote speler met een goede reputatie. Met het hoofdkantoor in Zoetermeer en een kantoor in het Verenigd Koninkrijk is het een internationaal bedrijf, wat zaken doet over de hele wereld door inzet van het eigen sales team en hun internationale dealers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau