Luba Uitzendbureau

Accountmanager groenvoorzieningen

Details van de functie

Logo Over de functie

Als accountmanager onderhoud je duurzame relaties met zorginstellingen in Nederland. Een goede buitenruimte of tuin nodigt de bewoners uit om naar buiten te gaan, wat beweging op te zoeken en om een praatje met elkaar te maken. Door de producten die jij adviseert motiveer jij bewoners, maar ook medewerkers om lekker een frisse neus te gaan halen en actief te blijven. In deze functie zoek jij actief naar zorginstellingen die behoefte hebben aan een goede ingerichte beweeg- en leeftuin.

Je hebt al wat ervaring in het groen, zo kan jij de zorginstelling een advies op maat leveren waarin jij de meest passende oplossingen realiseert. Na je gesprek heb je een goed beeld van wat de instelling verwacht, wat je vervolgens neerlegt bij de designers. Zij zullen hier een prachtige vertaling van maken en deze tot ontwerp realiseren wat jij voorlegt aan de opdrachtgever.

Je werkt veel samen met je collega accountants en adviseurs. Jullie houden elkaar scherp en zorgen er voor dat jullie een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkelingen binnen dit bedrijf! Je kan ook maximaal jouw eigen netwerk inzetten om tot nieuwe, mooie relaties te komen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever maakt prachtige buitenruimtes waarin ze jong en oud uitnodigen om samen te komen. Samen met 100 gemotiveerde collega's realiseren zij op een duurzame wijze honderden projecten per jaar binnen de Benelux. De producten die zij op maat maken worden ook wereldwijd verzonden. Het mooie kantoor én de productieruimte zijn gevestigd in Nieuwendijk. Ze focussen zich op het inrichten van openbare ruimtes, ze kijken hierin naar het optimaliseren van de ruimtes, en passen deze aan op de gebruikers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau