Luba Uitzendbureau

Monteur Sport- en speeltoestellen

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Monteur sport- en speeltoestellen ben je dagelijks onderweg om sport- en speeltoestellen en straatmeubilair te plaatsen op verschillende locaties in heel Nederland en BelgiŽ. De klanten zijn veelal gemeentes, scholen en recreatiebedrijven. Samen met de Teamleider montage monteer je op locatie en draag je bij aan de oplevering van veilige en mooie sport- en speelplekken. De producten worden in eigen productie gemaakt van verschillende materialen zoals hout, rebo, staal en aluminium. Tijdens het plaatsen maken zij gebruik van modern gereedschap en de minigraver. Kortom; je bent een aanpakker, levert kwaliteitsproducten af en vindt het fijn om buiten te werken. Je werkt graag in een team maar je kunt ook zelfstandig werken

Over het bedrijf

Het is de missie van het bedrijf om buiten bewegen en recreŽren aantrekkelijk te maken en te houden. Door het ontwerpen en onderhouden van speel- en sportplekken (beweegplekken), uitdagende speel- en sporttoestellen ťn straatmeubilair nodigen zij jong en oud uit om meer buiten te bewegen en te recreŽren. Samen met 100 collega?s realiseren zij honderden projecten per jaar in de Benelux en exporteren daarnaast hun producten wereldwijd. Kantoor en productie zijn gevestigd in Nieuwendijk (NB).

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau