WerkTalent

Procesoperator

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is zowel nationaal als internationaal een grote speler op het gebied van de ontwikkelen, productie en verkoop van farmaceutische vloeistoffen. Het bedrijf hecht grote waarde aan betrouwbaarheid, ambitie en transparantie. Dit middelgrote familiebedrijf heeft een informele werksfeer en stelt haar medewerkers centraal.

Functieomschrijving
Als Procesoperator hoef jij zeker niet stil te zitten! Jij gaat ook lekker fysiek aan het werk en houd je onder andere met de volgende werkzaamheden bezig:

- Wegen en aanmaken van grondstoffen
- Zorgdragen voor een soepel proces
- Uitvullen van de producten in de cleanroom
- Inpakken van de producten in de cleanroom
- Instellen en bedienen van de verschillende machines aan de lijn (zowel volautomatische machines als handmatige)
- Storingen aan de lijn oplossen
- Administratieve werkzaamheden

In deze functie start jij eerst met een opleidingstraject van +/- 1 jaar zodat jij alle ins en outs leert kennen. Je werkt in een variatie op een 2 ploegenrooster in een cyclus van 4 weken:
Week 1: vroege dienst
Week 2 en 3: middagdienst
Week 4: late dienst

Functie-eisen
Jij bent een topper in de techniek! Jij bent een echte teamplayer en werkt graag samen, bent stressbestendig en staat stevig in jouw schoenen. Verder ben jij:

- MBO opleiding in technische richting en/of werkervaring als operator in een vergelijkbare functie (bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie) is een pré
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Woonachtig in de omgeving van Nijmegen, Uden of Den Bosch
- Het állerbelangrijkste is dat jij de juiste motivatie en ambitie hebt om met de opdrachtgever mee te groeien en niet bang bent om de mouwen uit de handen te steken

Sollicitatieprocedure
Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar [klik hier voor het telefoonnummer] voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent