Luba Uitzendbureau

Medewerker depot

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker depot zorg je voor het tijdig en correct laden en lossen van de bussen/vrachtwagens van de buitendienst Zuurstof. Naast het laden en lossen, zorg je ervoor dat lege tanks/flessen verwijderd worden, maak je cilinders schoon, voorziet ze van een barcode en registreert deze meteen in het systeem. Hierbij ga je zorgvuldig en volgens vastgestelde regels te werk. Je laadt de bussen/vrachtwagens voor de buitendienst conform de planning. Als Depot Operator is het belangrijk dat je volgens de procedures en regels werkt (bijvoorbeeld Arbo, GDP en ISO-procedures). Je rapporteert actief ontvangen klachten en eventuele afwijkingen en meldt bijzonderheden/afwijkingen bij je leidinggevende.

Daarnaast verricht je in opdracht van je leidinggevende alle overige voorkomende en gerelateerde werkzaamheden die passend zijn voor de functie. De dagelijkse aansturing ligt bij de Supervisor Oxygen Depot, jouw hiŽrarchische leidinggevende is de Team Leader Logistics.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever zet zich al 25 jaar in voor meer leven in de dag van patiŽnten. Het bedrijf doet dat door het leveren van medisch facilitaire producten en diensten thuis op het gebied van zuurstof, OSAS en beademing. Ze installeren en onderhouden medische apparatuur in de thuissituatie, adviseren en begeleiden 24/7 patiŽnten in hun therapie en voorzien daarbij in de levering van alle noodzakelijke toebehoren. Daarbij werken we nauw samen met artsen, zorgprofessionals en zorgverzekeraars.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau