Luba Uitzendbureau

Inpakker/Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Breda
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Aan het begin van de dag strook jij je uwen op om je handen uit de mouwen te steken. Klaar om jezelf in te zetten voor het grotere geheel? Haak aan, wij zoeken namelijk magazijn toppers voor één van de grootste trekhaken bedrijf! Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het gereedmaken van orders en het tellen van het magazijn. Daarnaast wordt van jou verwacht dat jij een echte teamplayer bent, omdat jij vaak met je collega's aan het werk zal gaan. Wil jij meer weten? Solliciteer dan direct!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van connectiesystemen, bekabeling en software voor de Automotive. Als marktleider in Europa, bestaat onze core business uit kits voor voertuig-specifieke trekhaakbekabeling. Daarnaast produceren zij tevens kits voor mistlampen, parkeerhulp-systemen, infotainment en telematics. Bij deze werkgever haak je snel aan! Zij zijn namelijk één van de grootste in trekhaken en alle bekabelingen. Samen met verschillende productie locaties verzorgen zij dat al de wensen van hun klanten worden vervuld. Samen met een hele boel leuke collega?s is iedere dag weer een feest! Naast bekabeling ontwikkelt en produceren zij ook hardware van elektronica en bijbehorende software voor moderne motorvoertuigen, inclusief CAN-Bus technologie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau