Luba Uitzendbureau

Monteur Unitbouw

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Zuid-Holland
Alphen aan de Rijn
6 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat dagelijks installatiesystemen bouwen en assembleren, dit gebeurd op verschillende banen. De onderdelen worden handmatig in elkaar gezet en verpakt aan de hand van een pick to light systeem. Op jouw werkstation zie jij elke order binnenkomen en als monteur leidt je de juiste onderdelen naar de assemblagevolgorde. Daarna wordt het systeem opgehaald door de logistieke afdeling, zodat het verzonden kan worden. De producten worden verkocht over de hele wereld.

Over het bedrijf

Bij jouw toekomstige werkgever maken mensen het verschil. Medewerkers werken samen, houden elkaar scherp en inspireren elkaar. Hierdoor zijn zij in staat om kwalitatief hoogwaardige producten te produceren voor hun klanten. Vanuit Alphen aan den Rijn worden deze producten ontwikkeld, geproduceerd, wereldwijd verkocht en onderhouden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau