Luba Uitzendbureau

Technische dienst medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Sassenheim
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Onder begeleiding van de hoofd technische dienst en jouw collega technische dienst medewerker voer je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan de machines van onze opdrachtgever. Als je op een storing of probleem stuit, los je deze op. Daarnaast verhelp je ook andere technische problemen in het gehele pand en op het terrein, bijvoorbeeld een verstopte wc, een lamp die vervangen moet worden of een leiding die moet worden aangepast. Je zult ook laswerkzaamheden uitvoeren voor een groot intern project en is het handig als je kennis hebt van mechanica. Je bent echt een manusje van alles en echt een handige harry!

Jij beoordeelt samen met jouw collega's de staat van het onderhoud en of reparatie direct nodig en mogelijk is. Als er een bedrijf van buitenaf langskomt voor reparatie, assisteer jij waar nodig.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van vlees. De organisatie wordt gekenmerkt door een platte structuur, dat garant staat voor persoonlijk contact en hoge mate van betrokkenheid. Daarnaast staat vakmanschap, kwaliteit en hygiŽne hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid. Zo is er in dit bedrijf een pauze om samen te ontbijten, koffie pauze en een lunchpauze. Deze goede sfeer maakt dat mensen langdurig voor dit bedrijf werken en deze loyaliteit zoeken zij ook in hun nieuwe medewerkers. Jouw mening en initiatief wordt gewaardeerd. Wanneer je hier interesse hebt, word je meegenomen in de groei van het bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau