Luba Uitzendbureau

Allround productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Goirle
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie werk je nauw samen met een klein team van 3 personen. Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt in de productie. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van kunststof producten, de producten controleer je op juistheid en je bedient verschillende machines. Geen dag is hetzelfde, omdat je de mogelijkheid krijgt allround werkzaamheden in de productie te verrichten.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in engineering, matrijsbouw, spuitgieten, TSG en assemblage van behuizingdelen en technische componenten uit kunststof. Ze zijn actief in verschillende markten met hoge eisen aan kunststofdelen. Denk aan de luchtvaart, medische apparatuur en industriŽle apparatuur. Je komt terecht in een klein team met een harde werkers mentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau