Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een gezellig, kleinschalig logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar meerdere collega's, voor meerdere functies! Wij hebben meerdere functies openstaat voor o.a. een reachtruckchauffeur, logistiek medewerker inbound, orderpicker f inpakker. Jij mag kiezen! Wil je een combinatie van deze functies? Dat is ook mogelijk. Er zijn diverse werkzaamheden die verricht kunnen worden. In de functie als reachtruckchauffeur, werk je 70 80% op de reachtruck, daarnaast verricht je andere werkzaamheden. In de functie als logistiek medewerker inbound werk je op de afdeling waar de nieuwe goederen binnenkomen. Jij hebt n belangrijke taak; het inruimen van deze goederen op de juiste locatie in het magazijn. Dit kan d.m.v. een reachtruck, heftruck of een EPT zijn. De goederen scan je in het systeem zodat er een goed voorraadbeheer is. Je bent nauwkeurig en maakt er een sport van om je werk snel en foutloos te doen. Je werkt zelfstandig, maar bent onderdeel van een team dat nauw met elkaar samenwerkt. Bijspringen op andere afdelingen en werken onder tijdsdruk zijn voor jou geen probleem. Als orderpicker bij dit dynamische bedrijf is geen dag hetzelfde! Samen met je collega's zorg je ervoor dat alle orders volledig en op tijd verzameld worden en klaar worden gemaakt voor verzending. Je bent een teamplayer, maar werkt ook goed zelfstandig, hebt een flexibele werkhouding en bent stressbestendig; je kunt goed omgaan met deadlines. Als inpakker ben je verantwoordelijk voor de laatste stap in het logistieke proces: het verpakken, stickeren en verzendklaar maken van orders. En als je even niets te doen hebt, help je gewoon je collega's met het verzamelen van orders. Lekker afwisselend dus!

Heb je nog niet veel logistieke ervaring? Geen punt. Zij leren je alle kneepjes van het logistieke vak n meer!

Over het bedrijf

Een internationaal logistiek bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland, Zuid Afrika, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Bij elkaar werken er zo'n zevenhonderd mensen, waarvan 120 in Nederland. Het bedrijf biedt klanten diverse soorten logistieke dienstverlening; vanaf de fabriek tot de opslag en verwerking, maar ook het voorraadbeheer. Ze zijn sterk op land en in de lucht, maar ook in transport via water. Op locatie Eindhoven wordt de cultuur gekenmerkt door een informele sfeer, korte communicatielijnen en het echt samen doen, teamplay staat voorop! Er heerst een gezonde hectiek en dynamiek, wat ervoor zorgt dat je veel afwisseling hebt en geen dag hetzelfde is. Maar dit is natuurlijk wel wat werken bij dit bedrijf zo leuk maakt!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau