Unica

Monteur modificatie (w) die de overstap wil maken naar contracten

Details van de functie

Logo

Als monteur w binnen de contracten afdeling ga je aan de slag met onderhouds- en kleine modificatie werkzaamheden voor onze klanten. Je levert dus een belangrijke bijdrage aan het productieproces. Jij bent degene die veel verstand heeft van installaties en deze controleert op storingen en defecten en waar nodig repareert en bijstelt. Vanaf je start zullen wij je coachen en begeleiden en je richting servicemonteur ontwikkelen.

Daarnaast houd je je bezig met
? Het invullen van bonnen, standaardchecklisten en andere administratie;
? Het schoonmaken, demonteren, onderhouden en monteren van diverse installatieonderdelen;
? De klanttevredenheid: je hebt een dienstverlenende instelling en weet de klant mee te nemen in jouw werkzaamheden;
? Het vertegenwoordigen van Unica in woord en daad: jij bent het visitekaartje van Unica en weet hier mee om te gaan.Voor de functie van monteur contracten zijn wij op zoek naar iemand die beschikt over het volgende:
? Een afgeronde mbo-diploma op het gebied van werktuigbouwkunde / installatietechniek;
? Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
? Vakinhoudelijke kennis en vaardigheden die van belang zijn voor een goede uitvoering van het vak onderhoudsmonteur;
? Je hebt een proactieve houding;
? Je levert nauwkeurig werk dat voldoet aan de afgesproken procedures, regels en richtlijnen.Een leuke functie bij een snelgroeiende organisatie met de arbeidsvoorwaarden die je van een gerenommeerde speler mag verwachten. Bovendien stimuleren we ondernemerschap en persoonlijke/professionele ontwikkeling van al onze collega?s. Dus ook van jou.

Ook goed geregeld

  • Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de ? 2.500 en ? 3.200 euro per maand
  • Je mag voor je werk rondrijden in een van onze mooie Unica-busjes
  • Je hebt genoeg tijd om te rusten of op vakantie te gaan want je ontvangt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Je pensioen wordt geregeld via het Pensioenfonds Metaal en Techniek. Daarnaast kan je korting krijgen bij zorgverzekeraars Zilveren Kruis en CZ via onze collectieve ziektekostenverzekering
  • Wanneer Unica winst maakt krijg jij een percentage van deze winst via onze winstdelingsregeling
  • Er is er een groot aanbod van opleidingen en cursussen die je kan volgen om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van (installatie)techniek, commercie en leiding geven
  • Je krijgt een warm welkom; we hebben een uitgebreid onboardingstraject. Je wordt begeleid door een buddy en er zijn verschillende introductieactiviteiten om je snel thuis te laten voelen
  • Je collega?s staan altijd voor je klaar. Als je ergens niet uit komt is er altijd wel iemand die kan en wil helpen.
  • Unica is een grote organisatie met ruime doorgroeimogelijkheden waarbij wij graag invulling geven aan jouw persoonlijke ambities. In deze rol kun jij doorgroeien naar servicemonteur en daarna naar bijvoorbeeld servicetechnicus, maar iets anders kan natuurlijk ook!
  • Tot slot krijg je als medewerker van Unica korting op allerlei diensten en producten. De leveranciers van Unica (Boels, Grohe, Fietsvoordeelshop en nog veel meer) bieden je namelijk unieke kortingen aan!Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost. Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters, meer dan 3.000 medewerkers en een omzet van ? 539 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Unica