Luba Uitzendbureau

Loodsbaas

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Lekkerkerk
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

De klant is koning! Dat besef jij als loodsbaas maar al te goed. Door jouw inspirerende leiderschapskwaliteiten zorg jij dat de loods een geoliede machine is en de klant optimaal bediend wordt. Als loodsbaas geef je leiding aan een team van 10 collega's, hierin werk je zelf op de vloer actief mee om de orders klaar te maken en tijdig te versturen naar de klanten.
  • Je bent verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande goederen, de dagelijkse aansturing van de mensen in de loods, de administratie rondom alle orders en zorg je dat alle regels met betrekking tot hygiŽne en veiligheid worden nageleefd. De werkzaamheden voor jou en je team bestaan van het laden en lossen van containers, het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de goederen zoals etenswaren en het verzamelen en verzendklaar maken van de orders.

Over het bedrijf

Vanuit het logistieke centrum in gemeente Krimpenerwaard werk jij met ruim 100 collega?s er hard aan om de (gekoelde) goederen op tijd bij de klant te leveren. De werksfeer is erg goed, het best te omschrijven als collega's die met veel passie en plezier te werk gaan om de klanten optimaal te bedienen. Naast plezier heerst er binnen de organisatie een ondernemende en familiaire cultuur waarbij een flexibele werkinstelling vereist is om de klanten vooruit te kunnen helpen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau