Continu professionals

Calculator regio Enschede (?3.500 - ?4.300)

Details van de functie

Logo Vind jij het leuk en uitdagend om met cijfers bezig te zijn én heb je affiniteit met de bouw? Lees dan snel verder!Voor een middelgrote aannemer ben ik opzoek naar een calculator. Samen met vier andere calculators op de afdeling, houden jullie je bezig met het opstellen van een optimale kostprijsberekening voor projecten. Denk hierbij aan middelgroot tot grote projecten binnen de nieuwbouw. Je houdt je bezig met het verzamelen, controleren, bundelen, aanvragen & vergelijken van inkoopoffertes. In deze functie heb je dagelijks contact met de projectleider en de werkvoorbereider. Samen met je collega?s hebben jullie elke week overleg om zo te zien of de doelen worden behaald en wat er nog op de planning staat.

Functie eisen
  • Afgeronde MBO/HBO bouwkunde opleiding- Enkele jaren relevante werkervaring - Ervaring met calculatie programma?s

Arbeidsvoorwaarden
-Een goed salaris, want wij begrijpen dat goede mensen een goed salaris verdienen. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring (EUR3.500 en EUR4.300)-Een prettige werksfeer: als collega staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren-Een warm welkom. Tijdens de eerste weken maak je uitgebreid kennis met het bedrijf, daarna volg je een persoonlijk inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt jouw vragen;-De nieuwste en beste software en tools om mee te werken.-Veel groeimogelijkheden. Er wordt geluisterd naar jouw ambities. Je krijgt zelfs de kans om een master in constructie via het bedrijf te volgen.-Goede balans tussen werk en privé. Flexibiliteit hoort bij het hedendaagse werken. Dus als jij een keer eerder weg wilt of thuis werken is dat geen probleem. -Secundaire arbeidsvoorwaarden volgens het CAO. Hierbij hoort uiteraard Vakantiegelden, reiskostenvergoedingen, eventuele winstdeling, 25 vakantiedagen, cursussen etc.

Info over het bedrijf
Het is een middelgrote aannemer die vestigingen heeft door heel het land. De hoofdvestiging is in regio Enschede en dat is jouw standplaats. De organisatie houdt zich voornamelijk bezig met woning & utiliteitsbouw. Ze staan erom bekend dat het een echt ?familiebedrijf? is waar medewerkers voor langere termijn blijven. Er is altijd ruimte om je op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen en er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden om door te groeien zodat de uitdaging er blijft. Kan jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals