Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Schijndel
6 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als orderpicker ga jij samen met jouw collega's in een gekoelde ruimte aan de slag om de bestellingen op tijd te picken voor de klanten. Je houdt je bezig met het orderspicken van kratten of losse items met behulp van een handscanner, labels uitprinten en wanneer nodig de pallet sealen en bestellingen klaarzetten voor transport. Tot slot zorg jij er voor dat het magazijn netjes en opgeruimd is aan het einde van jouw dienst. Kortom, voldoende afwisseling.

Over het bedrijf

Jij gaat werken voor een groothandel in AGF. Dagelijks worden met passie de beste producten ingekocht voor de klanten. Er gelden hoge kwaliteitseisen zodat de klanten zich kunnen onderscheiden in de markt. Je werkt in een gezellig en hecht team, dat nauw samenwerkt. Er hangt een informele sfeer en er is ruimte voor een praatje en een grapje op zijn tijd, maar er moet natuurlijk wel gewerkt worden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau