Luba Uitzendbureau

Expeditie medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie ben jij de belangrijke schakel tussen de afdelingen Transport, Logistiek en Fust. Jij zorgt ervoor dat de vrachtwagens tijdig en volledig geladen worden. Dit doe jij aan de hand van strenge kwaliteit en veiligheidseisen. Voor het laden van de vrachtwagens maak jij gebruik van een elektrische pompwagen of heftruck. Naast het slim indelen van de vracht houd jij je bezig met een stukje administratie. Je controleert de vracht wat mee gaat in de vrachtwagen en dit houd je administratief bij. Je zorgt voor overzicht bij de laad docks en benut de ruimte zo efficiŽnt mogelijk. Naast je werkzaamheden tussen de afdeling Transport en Logistiek zorg jij dat de afdeling Fust tijdig over lege fusten en kratten benut. Zodat zij weer verder kunnen met de aanvulling van fusten naar de productie afdeling. Je bent in het bezit van een CE rijbewijs zodat je de vrachtwagens kan verrijden op het terrein.

Werktijden zijn van 3.00 uur t/m 11.00 uur verdeeld in een rooster over maandag t/m zondag.

Over het bedrijf

Dit familiebedrijf in de foodbranche is inmiddels uitgegroeid tot 1 van de grootste spelers. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Leiden en er werken zo'n 985 trotse specialisten. Samen leveren ze wekelijks zo?n 3,5 miljoen verse producten aan bekende supermarktketens en fastfood restaurants in binnen- en buitenland. Bijna alles onder private label. Ze staan voor innovatie en weten medewerkers goed te binden doordat ze als groot bedrijf toch persoonlijk in contact blijven met elke medewerker. Je wordt intern opgeleid en er zijn doorgroeimogelijkheden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau