Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
's-Gravenzande
6 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw dag begint om 07:00 uur en je begint je werkzaamheden op de heftruck/reachtruck. Je gaat de containers en vrachtwagens laden en lossen, maakt de goederen verzendklaar, voert voorraadtellingen uit en doet andere voorkomende magazijnwerkzaamheden. Kortom, een afwisselende baan waarbij je niet enkel op de heftruck/reachtruck zit. Naast de hef- en reachtruck staat er ook een gloednieuwe robot die er samen met jou voor gaat zorgen dat alle orders op tijd de deur uit zijn.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft een groot magazijn in 's-Gravenzande. Hier komen zowel particulieren als bedrijven om hun producten voor de tuinbouw op te halen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau