Luba Uitzendbureau

Hulp monteur

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Lisse
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je begint als assistent monteur en gaat met een ervaren monteur mee naar verschillende (nieuw)bouwprojecten. Je ondersteunt bij het plaatsen van cv ketels, luchtbehandelingskanalen en meet- en regelsystemen. Dit ondersteunende werk kan gericht zijn op de elektrotechnische kant of de waterkant van de installatietechniek.

Heb je veel ervaring maar nog niet voldoende kennis? Geen probleem! Bij deze werkgever zijn er volop opleidingsmogelijkheden, jij kan hier een BBL-opleiding volgen. Je werkt dan 4 dagen mee met het team en 1 dag volg je samen met anderen theoretische lessen. Elke dag werk je van 07:00 tot een uur of 16:00, hier verzamel je ook altijd, voordat je naar een externe klus gaat.

Over het bedrijf

De werkgever is een gezellig bedrijf in de Bollenstreek wat elk jaar veel groeit. De collega's kennen elkaar goed en de sfeer is gemoedelijk. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor iets leuks met elkaar af en toe. Er wordt open en eerlijk met elkaar gecommuniceerd. Dit bedrijf wil mensen voor langere tijd aan zich binden door te investeren in de medewerkers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau