Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker food

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Zoetermeer
6 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever heeft verschillende afdelingen in de productie. De productieruimte is koud, maar daar kleed je je uiteraard goed op. Daarnaast kom je te werken in een grote en schone productieruimte, waar elke afdeling zijn eigen ruimte heeft. Jij kiest in overleg met het bedrijf waar jij goed bij past. Je kan terecht op de afdelingen filet americain of de worstmakerij om de producten in te pakken. Ook kan je bijdragen aan een schone en nette werkomgeving als schoonmaker, door zowel de 'bakkenwas' te beheren als door het gebouw te lopen en de paden schoon te spuiten. Er worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd op elke afdeling en ook zijn er verschillende werktijden.

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere afdelingen? Je kan ons ook altijd bellen voor meer informatie! Ons nummer is [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een familiebedrijf dat met een passie voor het produceren van ambachtelijke vleeswaren inmiddels is uitgegroeid tot een specialist in foodconcepten en levert aan afnemers in Nederland en daarbuiten. Smaak, kwaliteit en innovatie zijn de kernbegrippen en ondanks de enorme groei in de afgelopen jaren zorgen ze nog steeds voor het familie gevoel. De versproducten worden in Zoetermeer geproduceerd door een team van gemotiveerde collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau