WerkTalent

Commercieel Medewerker Binnendienst

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een hecht familiebedrijf dat gevestigd is in omgeving van Roosendaal. Het produceren van etiketten en het bieden van maatwerk aan de klanten is hetgeen waar zij in gespecialiseerd zijn. Momenteel kennen zij een forse groei waardoor zij zoekende zijn naar vaste versterkingen. Naast het harde werken is er volop ruimte voor plezier en gezelligheid. Een klein, informeel team waar jij met open armen ontvangen gaat worden.

Functieomschrijving
Als binnendienst medewerker ben jij de spil tussen de klanten en de productie afdeling. Je informeert en adviseert de klant en bent verantwoordelijk voor het gehele ordertraject en de administratieve verwerking hiervan. De orders komen voornamelijk binnen per mail/telefoon of via de accountmanagers waar jij continu mee aan het schakelen bent.

Communicatie is dus een belangrijk onderdeel binnen deze functie. Door de vele afwisseling is er geen moment waarop jij je hoeft te vervelen. Je begint aan een goed inwerktraject om zo alle kneepjes van het vak te leren. Uiteindelijk ga jij je eigen klantenbestand beheren waarbij jij dient als aanspreekpunt om de klant te ontzorgen van alle vraagstukken.

Daarnaast behoren de volgende werkzaamheden ook tot jouw takenpakket:

- Het verwerken van de binnenkomende orders;
- Adviseren van klanten en hen voorzien van de juiste informatie;
- Inkomend telefoon verkeer afhandelen (geen acquisitie);
- Ondersteuning van de verkoop buitendienst.

Je komt te werken in dagdienst waarbij er de volgende werktijden worden hanteert: 08:30 tot 17:00 (40 uur).

Functie-eisen
Wat vragen wij voor deze functie?

- Afgeronde MBO of HBO opleiding;
- Je bent communicatief vaardig en klantgericht ingesteld;
- Beheersing van de Nederlandse en basiskennis van de Engelste taal;
- Bekend met het Microsoft Office pakket;
- Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Sollicitatieprocedure
Ben jij nu geļnteresseerd in deze functie en ben jij nieuwsgierig naar meer informatie over het bedrijf? Vergeet dan niet om contact op te nemen en te solliciteren met jouw CV via onderstaande gegevens! Zien wij een match? Dan nodigen wij jou graag uit voor een eerste kennismaking bij WerkTalent. In dit gesprek bespreken wij alle mogelijkheden die voor jou van belang kunnen zijn om jou uiteindelijk de deur uit te laten stappen met meerdere opties. Vervolgens stellen wij jou voor bij de opdrachtgever en bij wederzijds tevredenheid volgt er altijd nog een gesprek op locatie bij de opdrachtgever!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent