WerkTalent

Accountmanager inside sales

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Je komt te werken bij een mooi bedrijf in een dynamische omgeving.

Functieomschrijving
Voor een opdrachtgever in de regio van Almelo zoeken wij een fulltime accountmanager inside sales met logistieke skills.

Als accountmanager inside sales vervul je een spilfunctie voor een brede ondersteuning richting internationale klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de sales en order entry tot en met de logistieke afhandeling. Daarnaast co÷rdineer je de wekelijkse planning cyclus van de geplaatste orders met de verschillende (interne en externe) stakeholders, met als doel een optimaal serviceniveau voor de klanten te realiseren.
Binnen jouw functie ligt de focus op het opbouwen en onderhouden van leveranciers, partners en klanten in samenwerking met de regio sales managers.
Internationale klanten zijn Koning!

Jouw taken:

- Opportunitymanagement (het omzetten van leads naar kansen, voorbeelden toesturen en nabellen hiervan)
- Pre-sales (opstellen van offertes, vastleggen van afspraken, co÷rdineren van planning- en leveringsmogelijkheden)
- Service leadership (klanten adviseren en overtuigen)
- Ordermanagement (controleren van binnenkomende orders, logistieke handelingen verrichten)
- Aftersales (klanttevredenheid monitoren)

Het is een uitdagende functie binnen een klein team. Je krijgt veel ruimte voor je initiatief en verantwoordelijkheden, waarbinnen je de mogelijkheid krijgt jezelf verder te ontwikkelen.

Functie-eisen
- Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau
- Je bent commercieel aangelegd
- Je hebt goede logistieke skills
- Je hebt kennis van ERP systemen
- Je hebt kennis van export documenten
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, Frans en Duits is een pre

Sollicitatieprocedure
Op het moment dat je bij ons solliciteert bekijken wij binnen een aantal dagen jouw CV. Zien wij een match met onze opdrachtgever, dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Dit kan bij ons op de vestiging plaatsvinden of via een video call. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw werkervaring en wensen voor de nieuwe uitdaging. Daarnaast geven wij wat extra informatie over de werkzaamheden van het bedrijf. Zien wij dan nog steeds een klik en ben jij ook enthousiast, dan stellen wij je gelijk voor bij de opdrachtgever.

Is de opdrachtgever ook enthousiast over jouw CV, dan word je door hen ook uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Na een positieve terugkoppeling van jullie beiden, gaan wij over tot het maken van het contract. Deze wordt digitaal voor je klaar gezet. Je kunt dan ook digitaal ondertekenen.

Wil je eerst meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Bianca van Dijk via tel. [klik hier voor het telefoonnummer] . Wil je direct solliciteren, maak dan gebruik van de sollicitatieknop.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent