WerkTalent

Productieplanner

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Je komt te werken bij een mooi bedrijf in een dynamische omgeving.

Functieomschrijving
Voor een internationaal bedrijf in de regio van Almelo zoeken wij een fulltime productieplanner. Deze productieplanner plant niet het daadwerkelijke productieproces maar plant en coördineert de externe productie en salesorders!

Als productieplanner ben je een spin in het web als het gaat om het plannen van de productie van eindproducten waarbij de componenten (grondstoffen) worden aangeleverd bij een producent, die deze vervolgens bewerkt tot een eindproduct. Je bent continu in contact met de verschillende partijen, zowel intern als extern, en je zorgt dat alles in overeenstemming is met de klantenafspraken en voorgeschreven productietoleranties. Je signaleert eventuele knelpunten en draagt oplossingen c.q. verbeterpunten aan bij de diverse afdelingen. Je fungeert als een vraagbaak voor de organisatie op jouw vakgebied. In deze rol werk je in een team en rapporteer je aan de "Director Operations".

Wat zijn jouw voornaamste taken:

- Vertalen van het salesforecast/budget naar een hoofdproductieplan
- Het opstellen, bewaken en bijsturen van de voortschrijdende planning zijn jouw dagelijkse bezigheden
- Het bewaken van de voorraadniveaus van componenten en eindproducten
- Het proces continu bewaken en verbeteren

Functie-eisen
Om deze veelzijdige en verantwoordelijke functie goed in te kunnen vullen, ben je een enthousiaste- en servicegerichte collega.. Als vanzelfsprekend heb je ervaring in een soortgelijke functie en ben je toe aan aan een volgende stap in je carrière.

Ook zijn de volgende kwaliteiten op jou van toepassing:
- HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar werkervaring
- Je bent analytisch ingesteld
- Je kunt goed ad hoc reageren
- Kennis/ervaring met ERP-systemen
- Internationale ervaring (exportdocumenten)
- Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
- Bij voorkeur woonachtig in de regio van Twente

Sollicitatieprocedure
Op het moment dat je bij ons solliciteert bekijken wij binnen een aantal dagen jouw CV. Zien wij een match met onze opdrachtgever, dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Dit kan bij ons op de vestiging plaatsvinden of via een video call. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw werkervaring en wensen voor de nieuwe uitdaging. Daarnaast geven wij wat extra informatie over de werkzaamheden van het bedrijf. Zien wij dan nog steeds een klik en ben jij ook enthousiast, dan stellen wij je gelijk voor bij de opdrachtgever.

Is de opdrachtgever ook enthousiast over jouw CV, dan word je door hen ook uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Na een positieve terugkoppeling van jullie beiden, gaan wij over tot het maken van het contract. Deze wordt digitaal voor je klaar gezet. Je kunt dan ook digitaal ondertekenen.

Wil je eerst meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Bianca van Dijk via tel. [klik hier voor het telefoonnummer] . Wil je direct solliciteren, maak dan gebruik van de sollicitatieknop.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent