Hanos Nederland

Stagiaire Versafdelingen

Details van de functie

Logo Jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd onze klanten blij maken? Kom stage lopen bij HANOS Nijmegen op onze versafdelingen(fulltime en parttime). Mag jij minimaal 10 weken stage lopen en ben jij minstens 3 dagen per week beschikbaar? Lees dan snel verder en solliciteer!

Wat ga je doen?

Je werkt op diverse versafdelingen binnen onze groothandel zoals AGF, Wild & Gevogelte, Slagerij en Kaas & Zuivel afdeling. Jij mag zelf een voorkeur aangeven voor een afdeling. Dagelijks loop je mee in het winkel proces betreft klant advies, THT-controle, vakkenvullen, verwerken en versnijden van onze vers producten.Ben jij diegene die wij zoeken?

  • Je loopt minimaal 10 weken stage;
  • Je bent teminste 3 dagen per week beschikbaar;
  • Je steekt graag de handen uit je mouwen;
  • Je bent representatief en staat open voor klantcontact.

Wat wij jou bieden

Een leuke stage plaats op wisselende versafdelingen met wellicht een toekomst als parttime of fulltime medewerker binnen onze HANOS vestiging. Je bent werkzaam in een hecht en enthousiast team wat bestaat uit horeca mensen en vak specialisten. Tijdens de lunchpauze komen collega's van verschillende afdelingen samen in de lunchruimte, waar een heerlijk gratis soepje (of iets anders) voor je klaar staat. Dit wordt bereid door onze eigen culinair adviseur.

Solliciteren?

Heb je zin om deze stage aan te pakken? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en overtuig ons van jouw kwaliteiten voor deze functie. Na je sollicitatie ontvang je z.s.m. bericht van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.De afdeling

HANOS levert een totaalassortiment aan verse producten. Het assortiment lijkt eindeloos en de verse producten komen uit alle werelddelen. Onze medewerkers op de Versafdelingen geven graag een deskundig advies over hoe onze verschillende producten te verwerken tot de meest heerlijke gerechten, maar ook hoe de producten zo lang mogelijk vers te kunnen houden.


HANOS vestigde zich in september 1994 in Nijmegen. Deze groothandel telt ongeveer 190 medewerkers en een oppervlakte van rond de 15.000m2. Nijmegen is de stad met de grootste terrasdichtheid en dus is het niet gek dat u bij HANOS Nijmegen terecht kunt voor werkelijk alles wat een horecaondernemer nodig heeft. HANOS Nijmegen heeft een ongelofelijke diversiteit aan producten en klanten. Onze medewerkers staan ervoor om alle klanten met een glimlach de winkel uit te laten lopen. Dit wordt bereikt door middel van goede productkennis, passie en mooie producten.

Aantal uren: 32
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Hanos Nederland