Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Zuid-Holland
Hillegom
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker weet jij precies hoe het logistieke proces werkt. Iedere dag ben jij druk in de weer om ervoor te zorgen dat de juiste materialen binnen het bedrijf aanwezig zijn, zodat jouw collega?s de productie op orde kunnen houden. Je bent dus verantwoordelijk voor het logistieke proces binnen het bedrijf. Verder zorg je ervoor dat het magazijn schoon, opgeruimd en geordend is en dat de bijbehorende tellingen kloppen. Mede door jouw hulp draait het bedrijf optimaal en dat maakt jou een onmisbare speler.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf dat onderdelen levert, monteert en de service verzorgt van absolute topkwaliteit. Bijvoorbeeld alle soorten tandwiel- en wormwielreductoren, riem- en schijvenvariatoren en nog veel meer onderdelen. Het bedrijf is gevestigd in Hillegom, maar is onderdeel van het moederbedrijf in Duitsland. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en de juiste service. Op de vestiging in Hillegom werk je met 25 collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau