Luba Uitzendbureau

Allround magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Om 08.00 begint jouw werkdag. Je bent verantwoordelijk voor diverse taken die te maken hebben met goederenopslag en goederenstromen binnen het magazijn van jouw toekomstige werkgever. Denk hierbij aan het laden en lossen van goederen, het sorteren van goederen en het administratief bijhouden van goederen. Daarnaast ga jij palettiseren, voorzien van inslaglabel en plaatsen op de juiste locatie. Daarnaast hou jij je bezig met het sorteren van goederen, uitvoeren van voorkomende onderhoudswerkzaamheden. Om 17:00 ben jij weer klaar!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een dienstenpakket dat is gericht op bedrijven met de behoeften als expeditie door de lucht en over zee, distributie over de weg binnen de Benelux en de rest van Europa en individuele logistieke diensten en opslag in het algemeen. Je komt te werken in een klein team met een informele werksfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau