Luba Uitzendbureau

Beoordelaar kraanmachinisten

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Schiedam
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Verzamel trainingsbehoeften van lijnmanagers, schepen en bedrijven en geef ze ondersteuning bij de planning en organisatie in overeenstemming met de operationele behoeften. Bereid het trainingsplan voor en communiceer met interne klanten (operatieve locaties, lijnmanagers en vaartuigbeheerteam). Organiseren en monitoren van trainingen en assessments voor kraanmachinist niveau 3. Lev 1 en 2 en tugger takel operators. Ontwerp en pas het trainingsmateriaal aan op basis van bedrijfsbehoeften, internationale normen, bedrijfsnormen, best practices en klantvereisten. De geplande beoordeling en training geven in het opleidingscentrum van Schiedam, aan boord van schepen en in de faciliteiten aan land. Rapporteer de uitgevoerde trainingen en beoordelingen in lijn met het managementsysteem van het trainingscentrum. Follow-up van de DNV-certificeringen en relatieve audits voor de beoordeling en simulator van kraanmachinisten van niveau 3. Ondersteun de manager van het trainingscentrum bij de statistische analyse van de training en het lokale trainingsproces. Ontwerp simulatorscenario's voor de Virtual Reality Crane Simulator volgens DNV-standaard en de specifieke trainings- of beoordelingsbehoeften. Coach en beoordeel de kraanoperaties op locatie en op de kraansimulator. Contacten onderhouden met de beheerder van het trainingscentrum om alle documentatie en trainingsrecords correct te archiveren in de database.

Over het bedrijf

Je gaat werken op de afdeling in Schiedam. Het bedrijf is een van de wereldleiders op het gebied van boordiensten, evenals in engineering, inkoop, constructie en installatie van pijpleidingen en complexe projecten, onshore en offshore, in de olie- en gasmarkt. Ze hebben onderscheidende competenties in operaties in ruwe omgevingen, afgelegen gebieden en diep water.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau