Luba Uitzendbureau

Klanten ondersteuningspecialist

  • Vacature
  • Noord-Holland
Wieringerwerf
2 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij bent het eerste aanspreekpunt van dit dynamische bedrijf. De schakel tussen de klanten, de afdeling verkoop en de rest van het bedrijf. Hiermee ben je een belangrijke aanvulling van het internationale en hechte team. Jij begrijpt dat het verlenen van een uitstekende service essentieel is voor het continueren van de groei van het bedrijf. Je volgt vragen, verzoeken en problemen van klanten tijdig op. Je maakt prijsoffertes op bent in staat om hierbij rekening te houden met kortingen en de gestelde voorwaarden. Je zorgt dat je goed op de hoogte bent van afspraken tussen klanten, sales en het expeditie team.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert technologie aan akkerbouwers en loonwerkers over de hele wereld. Van zaaicomputers tot GPS-besturingssystemen en draadloze technologie. Het bedrijf waar jij komt te werken ontwikkelt precisielandbouwproducten om de bedrijfskosten te verlagen en opbrengsten te maximaliseren. Er heerst een informele sfeer in het team waar jij komt te werken en er is zeker ruimte voor gepaste humor!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau