WerkTalent

Commercieel Medewerker Binnendienst

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
WerkTalent Gorinchem is gevestigd in het centrum van de stad. Vanuit hier werken wij samen met verschillende bedrijven in de regio. Meerdere opdrachtgevers zijn op zoek naar verschillende nieuwe collega's met allemaal verschillende profielen. Wij maken graag kennis met je om te zien welk bedrijf en functie het best bij jou past.

Functieomschrijving
Voor diverse opdrachtgevers in Gorinchem en omgeving zijn wij op zoek naar versterking op verschillende administratieve afdelingen. Jij als commercieel medewerker binnendienst bent verantwoordelijk voor het gehele sales en aftersales traject. Taken waar jij je mee bezig gaat houden, kunnen zijn:

- Telefonisch contact met de klanten over o.a. product assortiment, after sales, levertijden, technische ondersteuning, orders, onderdelen, etc.;
- Begeleiden en oplossen van klachten;
- Administratieve afhandeling van onderdelen bestellingen, orders, naleveringen & mancomeldingen.

Functie-eisen
Naast dat je goede communicatieve eigenschappen hebt, vragen wij het volgende van jou:

- MBO werk- en denkniveau, startende HBO'ers zijn ook van harte welkom;
- Je bent in staat om vertrouwen op te bouwen bij de klant en je kan planmatig te werk gaan!

Sollicitatieprocedure
De eerste kennismaking is bij ons op de vestiging. Onder het genot van een bak koffie, zullen wij tijdens dit gesprek uitgebreid ingaan op jouw wensen, ambities en de mogelijkheden die WerkTalent jou te bieden heeft.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna!

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken? Bel of app dan naar: [klik hier voor het telefoonnummer] of mail naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent