Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Bleiswijk
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Wil jij de gehele dag boodschappen doen in het distributiecentrum? Je hoeft niet bij de kassa af te rekenen, in plaats daarvan ontvang je salaris! Jouw taak is het klaarzetten van de bestellingen. Dit doe je met behulp van orderpicklijsten. Op deze lijsten staat welke producten er klaargezet moeten worden en wat de aantallen zijn waarin deze producten klaargezet moeten worden. Vervolgens pak je de goederen netjes in zodat ze niet kunnen beschadigen en levert de volle rolcontainers af bij de afdeling expeditie.

Over het bedrijf

Deze organisatie zorgt voor de bevoorrading van supermarkten, drogisterijen en slijterijen van de firma. De sfeer is gezellig, betrokken en de productiviteit is hoog.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau