Luba Uitzendbureau

Teamleider after sales

Details van de functie

Logo Over de functie

Als teamleider stuur jij je team aan en werk jij zelf soms ook mee. Samen met de manager overleg jij over de gang van zaken die gedaan moeten worden die dag en samen organiseren jullie ook het cursusprogramma voor het dealernetwerk. In deze functie heb jij daarnaast ook veel contact met de dealerorganisaties zelf en de fabriek in Oostenrijk, waarmee je Engels of Duits spreekt. Jij gaat je in jouw functie bezig houden met het artikelenbestand en de prijslijsten die hierbij horen en zorgt ervoor dat dit up to date blijft. Ook breng jij alle interne werkprocedures in kaart en bespeur jij welke verbeteringen er nodig zijn. Hier ben jij verantwoordelijk voor en daarom bewaak en onderhoudt jij deze werkprocedures goed.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever staat wereldwijd bekend als de meest innovatieve, betrouwbare en kosten-efficiŽnte laad- en losoplossingen. Zij importeren de producten naar Nederland en hebben hierin een groot netwerk van dealerbedrijven. Er heerst een familiaire sfeer binnen de organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau