Luba Uitzendbureau

Teamleider verkoop binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Teamleider verkoop binnendienst geef je leiding aan 3 Š 4 medewerkers. Het is jouw doel om de afdeling op commercieel gebied beter te maken. Hierbij leg je direct verantwoording af aan de Sales Manager. De afdeling waarop je komt te werken is de schakel tussen de fabriek en het dealernetwerk in Nederland. Het team schakelt voortdurend met de fabriek en dit zal voornamelijk in het Engels en Duits verlopen. Je hebt onder andere contact over bestellingen, begeleiding van transport en alle administratieve handelingen. Aan de andere kant heb je contact met het dealernetwerk over prijzen, technische uitvoerbaarheid, offertes en levertijden.
Ook marketing gerelateerde zaken vallen onder de verkoop binnendienst afdeling en vormen dus een onderdeel van jouw takenpakket. Je kan hierbij denken aan nieuwsitems, social media en de organisatie van beurzen.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever staat wereldwijd bekend als de meest innovatieve, betrouwbare en kosten-efficiŽnte laad- en losoplossingen. Zij importeren de producten naar Nederland en hebben hierin een groot netwerk van dealerbedrijven. Er heerst een familiaire sfeer binnen de organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau