Luba Uitzendbureau

Planner Technische Dienst

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Brabant
Tilburg
2 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In het Central Warehouse in Tilburg van onze opdrachtgever wordt dagelijks hard gewerkt om alle bevestigingsmaterialen tijdig bij onze klanten te krijgen. De Technische Dienst vormt hierbij een belangrijk onderdeel. De focus van het team is gericht om storingen in onze bedrijfsprocessen te voorkomen of te verhelpen in het CWT, de afdelingen en de medewerkers. De aandacht gaat hierbij vooral uit naar het blijven continueren van de beschikbaarheid van het equipment en faciliteiten in het CWT.

Als Planner Equipment Maintenance ben je in staat om zelfstandig onderhoudswerkzaamheden te plegen aan de machines en kan je bij calamiteiten storingen oplossen. Daarnaast sta je veelvuldig in contact met de operationele afdelingen en de kantoorafdelingen in Tilburg. Verder sta je extern in contact bij (ver)storingen aan installaties en machines met de leveranciers van de machines, onderdelen of besturingssystemen. Je rapporteert in deze functie aan de Teamleader Equipment Maintenance.

In de kern ben jij bezig met de volgende werkzaamheden: acteren op/en ondersteunen bij storingsmeldingen zodat de calamiteit op een adequate wijze wordt opgelost, het traceren, analyseren en oplossen van storingen (mechanisch als besturings- (elektro)technisch) aan machines en installaties (Robots, Transportsystemen, Miniload kranen, WCS). Daarnaast het monitoren van deze uitgevoerde reparaties en werkzaamheden en het organiseren en coördineren van de dagelijkse werkzaamheden binnen de afdeling door middel van o.a. het uitgeven van werkopdrachten, zodat werkzaamheden zo efficiënt, effectief en veilig mogelijk kunnen worden uitgevoerd. Ook ben je druk met het plannen en ondersteunen van (preventieve) onderhoudswerkzaamheden, reparatie en storingen door interne en externe collega?s aan machines, installaties en overige zaken zoals onderhoud aan het CWT en de kantoren. Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van alle onderdelen binnen het magazijn en je biedt technische ondersteuning aan projecten.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is hét bedrijf voor bevestigingsoplossingen en heeft een uitgebreid assortiment aan klanten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau