Technische Unie B.V.

BBL-plek Winkelmedewerker (commercieel, verkoop, groothandel) - Helmond

Details van de functie

Logo Volg je een commerciële opleiding en zoek je een leuke, leerzame stageplek? Een plek waar je één van ons bent in het team en waar je volledig mee draait? Kom dan bij Technische Unie dé grootste technische groothandel van Nederland voor onvergetelijke stage.

Wat ga je doen
In de ochtend is het lekker druk in het servicecentrum/ winkel. De winkel moet gevuld worden met alle artikelen die zijn gebracht door onze chauffeurs. Daarnaast komen klanten hun bestellingen ophalen aan de balie, winkelen voor de laatste artikelen die ze nog nodig hebben en advies vragen over de artikelen die we in de winkel hebben liggen.

Jij zorgt er samen met het team voor dat klanten goed geholpen worden zodat ze graag weer terug komen en dat de winkel er altijd netjes uit ziet.

Je draait volledig mee in onze servicecentra (winkel). Dagelijks heb je contact met honderden klanten. Je leert alles over klantencontacten, relatiebeheer, winkelinrichting, voorraad aanvullen, nulvakkencontrole, retouren en serviceafhandeling. Op ons hele verkoopkantoor zitten we met ongeveer 20 collega’s waarmee we de klus klaren.

Je profiel
  • Je volgt een commerciële mbo opleiding (niveau 3 of 4).
  • Je bent klantvriendelijk, enthousiast en een aanpakker.

Wie is Technische Unie
Welk bedrijf er schuil gaat achter die groene vrachtwagens? Nou, welkom bij Technische Unie, de grootste technische groothandel van Nederland. We zijn marktleider en leveren meer dan 2 miljoen producten op het gebied van elektrotechniek, licht, datacommunicatie, installatiematerialen, sanitair, verwarming en klimaattechniek. Samen maken we – vanuit onze kernwaarden Betrouwbaar, Verbindend en Toonaangevend – de toekomst mogelijk. Dát is wat Technische Unie definieert. Wij zijn Mogelijkmakers. Dat zijn we voor iedereen die successen wil vieren en Nederland mooier, slimmer en duurzamer wil maken.

Wat bieden wij
Wij bieden een professionele werkomgeving, een bedrijf waar veiligheid, duurzaamheid en gelijkheid voorop staan en waar ontwikkeling centraal staat. We bieden je goede arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness regeling, reiskostenvergoeding (boven 10 km) en winstdeling.
Jij vormt, samen met meer dan 2.000 collega’s, het hart van ons bedrijf. We willen dat jij met plezier en fit aan het werk kan gaan. Met veilige werkplekken, preventieve inzet tegen ziekteverzuim en goede arbeidsvoorwaarden helpen we jou om gezond en vitaal te blijven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal en je vindt bij ons volop mogelijkheden om door te groeien. Al voor je eerste werkdag start je met het uitgebreide inwerkprogramma, waardoor je Technische Unie, de wereld van de grootste technische groothandel én het assortiment snel leert kennen. Of we nu thuis of op locatie werken; we staan altijd met elkaar in contact.

Meer informatie:
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Rob Hardy (Verkoopleider) te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Technische Unie B.V.