WerkTalent

receptionist/administratief medewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze relatie is al meer dan 60 jaar groothandel en import- en exporteur van onderdelen voor klassieke bromfietsen en scooters van 50cc tot 125cc.
Met meer dan 14.000 verschillende onderdelen en 50 verschillende merken zijn zij gespecialiseerd in oldtimer bromfiets onderdelen van diverse gerenommeerde merken en leveren uitsluitend aan dealers.
Het bedrijf is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Barendrecht, Dordrecht en andere plaatsen in en rond de Drechtsteden.

Functieomschrijving

De werkzaamheden bestaan uit telefoon aannemen, vragen klanten beantwoorden (klantenservice), facturatie, foto's maken voor website en deze bijhouden en diverse algemene administratieve werkzaamheden.

Functie-eisen

Ben je op zoek naar een leuke afwisselende kantoorfunctie (vaste baan) bij een mooi familiebedrijf dan is dit jouw baan! Je bent accuraat en kan uitstekend werken met de office-pakketten. Je kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is goed en je bent op korte termijn fulltime beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Een leuke en dynamische functie bij een tof bedrijf met hele stoere producten, bij gebleken geschiktheid vaste aanstelling!

Sollicitatieprocedure
Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan zien we je c.v. graag tegemoet!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent