Santé Partners

Verpleegkundige - Ochten

Details van de functie

Logo Houd jij ervan om samen met cliënten te werken aan revalidatie en reactivering? Wil jij jouw kennis en kunde laten zien in de wijk? En wil jij het lichtpuntje zijn voor cliënten? Kom dan werken bij Santé Partners in Ochten als Verpleegkundige en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Verpleegkundige

- Ochten
Uren in overleg

Jij als Verpleegkundige..
bent technisch expert en schakelt nauw met de wijkverpleegkundige. Je verricht signalerende taken uit en voert verpleegtechnische handelingen uit. Denk hierbij aan het katheteriseren, wondzorg en injecteren. Jij houdt je bezig met werkzaamheden en taken gericht op revalidatie en reactivering. Ook zie jij als professional waar de cliënt in zijn psychosociale problematiek begeleidt kan worden. Van jou wordt verwacht dat je acuut weet te handelen, besluitvaardig bent en oplossingsgericht te werk gaat. Juist op dit soort momenten kun jij jouw deskundigheid laten zien. Ook tref jij soms terminale patiënten, waarbij je aanvullend nazorg levert voor de nabestaanden. Hierin kun jij als verpleegkundige in de wijk hét verschil maken. Als verpleegkundige heb je wat extra neventaken. Verder kan jij je specialiseren op onderwerpen binnen jouw vakgebied. De ochtenddienst werk je in Ochten, de middag en de avondroute combineren we samen met team Kesteren. Binnen jouw dienst heb je ook bereikbaarheidsdienst, voornamelijk via de telefoon en als het niet anders kan ga je ook langs bij de cliënt, hierdoor heb je regelmatig te maken met ongeplande zorg. Denk hierbij aan een cliënt die zich niet lekker voelt of vergeten is om de medicijnen in te nemen. Per dienst verschilt het hoeveel cliënten je ziet. Eén keer per half jaar voer je een evaluatiegesprek met de cliënt en/of mantelzorger.Nathelie van Deelen, verpleegkundige in Ochten: ''Ondanks dat het nu druk is, is het contact met de cliënten heel fijn. Soms heeft een cliënt de hele dag nog niemand gezien, je bent dan echt hun lichtpuntje. Dat vind ik het leuke aan thuiszorg, je komt echt op bezoek bij mensen thuis.''

Over jouw team
Je komt te werken in een team van ongeveer 15 medewerkers gevarieerd in leeftijd van net startend tot bijna pensioenleeftijd, wat maakt dat we elkaar goed aanvullen. Samenwerking, openheid en betrokkenheid is in ons team erg belangrijk. Iedereen is goed bereikbaar, je kan elkaar heel makkelijk bellen. Zelf initiatief nemen en contact opzoeken is in deze solistische functie belangrijk. Kom je er een keer niet uit met een cliënt, bel dan een collega die het wel weet. Verder zijn we een zelf organiserende team en geven we invulling op beschikbare uren en opleiding.

Wat wij jou bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 45 (cao VVT) waar je minimaal €2.492,- en maximaal €3.362,- bruto per maand ontvangt op basis van 36 uur. Omdat je flexibel werkt heb je ook recht op onregelmatigheid toeslag, afhankelijk van jouw rooster.
We bieden je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
• een laptop en telefoon zodat je flexibel kunt werken
• een goede reiskostenregeling
• pensioenopbouw
• een eindejaarsuitkering van 8,33% wat je in november ontvangt
• ruim zes weken vakantie
• de VTH-scholing worden gefaciliteerd en vergoed door de Santé Academie
• en 8% vakantiegeld wat je in mei ontvangt
Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, waaronder via GoodHabitz. Een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van trainingen. Wil je graag je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden? Het kan hier allemaal! Voor jou als verpleegkundige bieden wij een unieke opleiding ‘verpleegkundig leiderschap’, waarin jouw ontwikkeling als verpleegkundige centraal staat.

Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?
• Je bent minimaal in het bezit van een mbo diploma verpleegkunde (niveau 4) en beschikt daarbij over een geldige BIG registratie.
• Jouw verpleegtechnische handelingen zijn up-to-date of je bent bereid deze te behalen via onze Academie.
• Je werkt met cliënten, dus je bent iemand met veel inlevingsvermogen. Mensen voelen zich prettig en veilig bij jou. Daarom ben je ook iemand die erg communicatief-en sociaalvaardig is.
• Tevens beschik je over improvisatievermogen om in onverwachte situaties goed te kunnen schakelen. Dit vraagt om flexibiliteit en een goede dosis stressbestendigheid.
• Je bent een verpleegkundige die graag regie heeft over zijn of haar eigen werkzaamheden, maar je weet ook een waardevol onderdeel van een team te zijn.
• Aanvullend neem je graag initiatief tot het verbeteren van de kwaliteit in de zorg.
• Het is handig als je een rijbewijs hebt, ons werkgebied is namelijk relatief groot.

Informatie en solliciteren
Geeft ontwikkeling en uitdaging jou energie? Dan is een baan als verpleegkundige passend voor jou! Solliciteer dan via de ‘direct solliciteren button'. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of recruitment-assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen we niet direct op? Stuur ons een app of mail ons via [stuur een e-mail] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de gebiedsmanager, Conny van Hoorn [klik hier voor het telefoonnummer] of Ruth Willemsen, wijkverpleegkundige team Ochten [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail] jij nog geen diploma maar wil je wel graag aan de slag? Neem dan eens een kijkje op onze pagina voor zij-instromers en welk traject hier bij hoort: www.werkenbijsantepartners.nl/werken--leren/zij-instromersOf ben je er even tussenuit geweest en wil je weer aan de slag? Ook dan is deze functie interessant voor jou! Neem voor meer informatie een kijkje op onze pagina voor herintreders: www.werkenbijsantepartners.nl/werken--leren/herintredersBij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er zo'n 85 wijkteams, er is dus altijd wel team bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), ruim zes weken vakantie en een goede pensioenregeling. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen..

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners