WerkTalent

Tijdelijk Parttime Administratie

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
KUBO is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten. Met (semi-gesloten) kassen en Smart Growing Concepts creŽren we het ultieme binnenklimaat dat het minst mogelijke energie en water verbruikt om optimaal te kunnen telen. Ons antwoord op de groeiende wereldbevolking, de schaarser wordende voedingsstoffen en de behoefte aan voedselveiligheid, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerd voedsel. KUBO is onderdeel van de KUBO GROUP en bestaat inmiddels uit circa 100 medewerkers die actief zijn op kantoor, in de eigen productiefaciliteit in Nederland en op bouwlocaties wereldwijd. Werken bij KUBO betekent dus bouwen aan de wereld van morgen.

Functieomschrijving
Als Administratief medewerker ben je primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van een breed scala aan administratieve werkzaamheden op de financiŽle afdeling gericht op de inkooporders. Je gaat je volledig bezighouden met het verwerken van inkooporders in Elvy het factureringen verwerkingsysteem. Je wordt verantwoordelijk voor de status van de inkooporders, het controleren, beoordelen en verwerken van orderbevestigingen en acteren bij afwijkingen hierop.

Functie-eisen
Wij zoeken kandidaten met een afgeronde MBO diploma, bij voorkeur een administratieve opleiding, met 0-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. De ideale kandidaat is goed in procesmatig denken, accuraat, zeer communicatief vaardig en beheerst het office pakket. Het kan zijn dat je nog studeert of je bent parttime beschikbaar per direct en woont in de buurt van Den Haag, Rotterdam, Delft of het Westland dan pas je binnen het profiel. Ben jij onderzoekend van geest en zoek jij zaken tot op de bodem uit, reageer dan nu!

Sollicitatieprocedure
KUBO heeft de Werving en Selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Wij doen de eerste wervingsgesprekken en drinken een eerste kop koffie met je. Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload jouw CV.

Wij nemen dan zsm contact met je op. Heb je vragen over het bedrijf of de vacature dan kan je deze altijd contact met ons opnemen. Hieronder vindt je het stappenplan hoe het proces in elkaar steekt.

Stap 1: Eerste kop koffie bij WerkTalent
Stap 2: Bij een positief gesprek leggen wij je profiel voor aan onze klant
Stap 3: Een tweede kop koffie bij het bedrijf zelf
Stap 4: Eventueel een tweede gesprek + een meeloop sessie
Stap 5: Start van je nieuwe baan !

We horen graag snel van je !
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent