BMN Bouwmaterialen

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Vind jij het leuk om te werken met bouwmaterialen? En lijkt het jou leuk om jouw baan te vinden bij de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland? Word dan de beste vriend van de bouw als Magazijnmedewerker bij BMN in Veghel.

Dit wordt jouw werk

Als Magazijnmedewerker ben jij een belangrijke schakel in het verwerkingsproces van de houtorders. Je werkt doordeweeks in dagdienst tussen 6 uur 's ochtends en 6 uur 's avonds. Kom jij ons team versterken als nieuwste lid van #teamBMN?

Een gemiddelde werkdag bestaat voor jou uit:

  • het verwerken en controleren van orders voor de houtafdeling.
  • het inpakken van goederen op de houtafdeling, aan de hand van binnenkomende klantorders.
  • af en toe een goed rondje wandelen ? het magazijn en het buitenterrein moeten er natuurlijk wel netjes en geordend bij liggen.

De werktijden zijn afwisselend per week van 6:00 uur tot 15:00 uur en van 9:00 uur tot 18:00 uur.

Dit ben jij

  • Iemand die van aanpakken weet, graag zelfstandig werkt maar ook in teamverband.
  • Leergierig, gedreven en flexibel.

Dit bieden wij

Jouw salaris wordt bepaald door jouw kennis, kunde en ambitie! Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast ontvang je 25 vakantiedagen en 12 ATV-dagen op basis van een fulltime dienstverband en bouw je 8% vakantiegeld op. Je ontvangt medewerkerskorting op ons assortiment aan bouwmaterialen. Werken bij BMN betekent werken voor de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland. We groeien nog steeds en willen jou laten meegroeien, bijvoorbeeld via onze eigen BMN Academie. Hier kun je trainingen en opleidingen volgen en zo gericht werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van BMN Bouwmaterialen