Abeos Uitzendbureau

Technicus Maintenance

  • Fulltime baan
MBO
  • Gelderland
Apeldoorn
27 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Het uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden, reparatie aan en het oplossen van (zeer) complexe storingen in installaties en objecten (van specialistische aard). Daarnaast het functioneel inspecteren van de installaties en het inbedrijfsstellen van (zeer) complexe installaties.

Het op locatie van de opdrachtgever adviseren, bewaken en coŲrdineren van zowel preventief als correctief onderhoud ten aanzien van de installaties, teneinde een zo efficiŽnt mogelijk onderhoud te realiseren binnen contractafspraken.

  • Draagt mede zorg voor het aannemen, registreren, rapporteren en correct afhandelen van storingen/klachten. Of ontvangt storings-, reparatie- of onderhoudsopdracht voorzien van (soms beperkte) technische informatie.
  • OriŽnteert zich uitvoerig op de betreffende installatie(s) of systemen, eventueel na overleg met opdrachtgever of anderen.
  • Lost (zeer) complexe storingen op.
  • Verzorgt de functionele inspectie van installaties op werking, toepassing en de onderlinge samenhang van de diverse installatieonderdelen, beoordelend op doelmatigheid en efficiency.
  • Signaleert gebreken en dreigende defecten.
  • Verzorgt de uitvoering van reparaties en/of vervanging van onderdelen van de installaties.
  • Signaleert, registreert en voert meer/minder werk uit.
Functie eisen

Opleiding minimaal MBO niveau 4. Aangevuld met cursussen op het vakgebied.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is bezig met het:

Ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

Wij zijn talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn.

We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat.
Wat wij bieden

Een uitdagende functie bij een hele mooie organisatie die veel energie steekt in haar medewerkers op verschillende gebieden.

Een super salaris, mogelijkheden om door te groeien, mogelijkheden voor scholing...
Over Abeos

Abeos Uitzendbureau is ontstaan vanuit een agrarisch en regionaal opererende coŲperatie, opgericht in 1963. Vanuit deze basis is Abeos Uitzendbureau ontstaan ťn uitgegroeid tot een 2.500 mensen tellend Top 30 uitzendbureau in de industrie, logistiek, groen, food en veterinaire sector. Onze roots maken wie wij vandaag de dag zijn en hoe wij werken. Vakkundig, doelgericht en met daadkracht. En dat allemaal met de vertrouwde nuchtere mentaliteit uit het oosten. We steken onze handen graag voor je uit de mouwen. Alles om snel te doen waar het ťcht om gaat: gewoon werken.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Abeos Uitzendbureau