Luba Uitzendbureau

Laboratorium medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Zwanenburg
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als laboratorium medewerker ga jij je bezig houden met het afnemen van watermonsters bij klanten, analyses maken en uiteindelijk de klanten op de hoogte stellen van het onderzoek met een rapportage.

Je neemt monsters af van water en beoordeelt deze op de waterkwaliteit. De monsters worden geanalyseerd in het lab en de bevindingen worden verwerkt in een rapportage waar jij verantwoordelijk voor zal zijn. De uitslagen analyseer je met behulp van de juiste (chemische) analysemethodieken, waterbehandelingstechnieken en je houdt zicht op de kwaliteit. De gemaakte rapportages overleg je vervolgens met de adviseurs waterbehandeling en de sales manager. Je gaat ook langs gaan bij klanten om monsters af te nemen, dit ga je uiteindelijk zelfstandig doen. Het kan zo zijn dat je testen op locatie gaat doen of je neemt de monsters mee naar het lab om daar de analyses uit te voeren.

Een nette en opgeruimde werkplek is belangrijk als je bij de klanten bent. Het bedrijf vindt het erg belangrijk dat de veiligheidsvoorschriften goed worden nageleefd. Ze verwachten van jou dat je onveilige/afwijkende situaties meldt en gevaren zo voorkomt. Je zal als laboratorium medewerker zelf beslissingen nemen en in staat zijn om technische problemen op te lossen en het onderhoud in de gaten houden van de apparatuur waar je mee werkt.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is al meer dan 70 jaar de specialist op het gebied van proceswaterbehandeling voor de industrie, tuin en woningbouw. Met jarenlange ervaring in de installatietechniek is dit bedrijf de ontbrekende schakel voor de juiste kwaliteit van bedrijven en hun systeemwater. Zij denken met hun klanten mee, van basisontwerp tot duurzaam onderhoud. Momenteel bestaat het team uit 8 mensen met een diverse achtergrond. Binnen het bedrijf hangt een relaxte sfeer en soms worden er spelletjes gespeeld met het team of wordt er een uitje georganiseerd. Dit bedrijf wil jou graag alles leren om je functie goed te kunnen uitvoeren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau